Για να συμμετέχετε μπορείτενα επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ.: 6939224170 ή στο e-mail: mathiteskavalas@gmail.com και στο forum: mathiteskavalas.pforum.biz ή μπορείτε να έρθετε σε κάποια συνάντηση μας.

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Να φύγετε! Οι μαθητές δεν συγχωνεύονται!


Η πορεία της Παρασκευή ήταν μια πρώτη μαζική και αγωνιστική απάντηση στις συγχωνεύσεις-καταργήσεις σχολείων που ετοιμάζει η κυβέρνηση με την Τρόικα, αφού η πόλη πλημμύρισε από μαθητές, καθηγητές και γονείς.

Το ποτήρι πια έχει ξεχειλίσει. Απολύουν τους γονείς μας. Μειώνουν τους μισθούς. Πολλαπλασιάζουν τους φόρους. Ξεπουλάνε την χώρα, Διαλύουν παιδεία και υγεία. Καταστρέφουν τη ζωή μας και συγχωνεύουν τα όνειρα μας.

Εδώ και αρκετούς μήνες έχει αρχίσει ο λαός να βγαίνει στο προσκήνιο. Με το κίνημα “Δεν πληρώνω” στην αστική συγκοινωνία και στα διόδια. Με την αντίστασή του στην Κερατέα. Με κινητοποιήσεις ενάντια στις συγχωνεύσεις των σχολείων.

Η απεργία στις 23/2 δεν πρέπει να είναι μια από τα ίδια... Είναι ευκαιρία να ενωθούν οι σκόρπιες αντιδράσεις σε ένα μεγάλο ποτάμι. Είναι ευκαιρία να φανεί ότι δεν είμαστε μειοψηφίες, αλλά η μεγάλη πλειοψηφία. Να απαιτήσουμε να φύγουν οι ψεύτες και οι κλέφτες! Όλοι αυτοί που μαυρίζουν την ζωή μας...

  • Όλοι/ες στην πορεία ενάντια στις συγχωνεύσεις-καταργήσεις σχολείων την Δευτέρα 21/2, 6μμ στον Δημοτικό Κήπο!
  • Όλοι/ες στην γενική απεργία την Τετάρτη 23/2 11πμ στην πλατεία Καπνεργάτη!

Να φύγουν Τρόικα και κυβέρνηση!
Όχι στις συγχωνεύσεις-καταργήσεις σχολείων!
Τέλος στην τρομοκρατία απουσιών-αποβολών!
Δημόσια και δωρεάν παιδεία για όλους!


Ανοιχτό συντονιστικό αγώνα μαθητών
mathiteskavalas.blogspot.com

1 σχόλιο: